Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, να επιστρέψει η σειρά στο Ισραήλ»

Καντζούρης: «Περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε, να επιστρέψει η σειρά στο Ισραήλ»

Ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στο ότι οι παίκτες του πάλεψαν για την ανατροπή κόντρα στη Χάποελ.

Περήφανος για τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες του δήλωσε ο Ηλίας Καντζούρης μετά την ήττα από την Χάποελ, τονίζοντας πως πλέον στόχος της ΑΕΚ είναι να επαναφέρει τη σειρά στο Ισραήλ για το Game 3.

Διαβάστε επίσης: Ο Ανιγκό, η επιστροφή Σισέ και το… γαϊτανάκι με τους ξένους

Όσα είπε ο Καντζούρης:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια, Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το τέλος σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας κόστισαν οι λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μειώσουμε. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε να ανακτήσουμε ενέργεια. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ισραήλ».

Για το μαρκάρισμα του Χάνκινς: «Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά σε γενικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η Χάποελ έχει εξαιρετικούς παίκτες δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Αν το κάνεις αυτό σε τιμωρούν».

Από την πλευρά του ο Κένι Γουίλιαμς είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Αφήσαμε την Χάποελ να χτίσει διαφορά 20 πόντων και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να επιτρέπεις κάτι τέτοιο. Ήρθαμε κοντά σαν ομάδα και παλέψαμε. Η εκτέλεση δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Θα προπονηθούμε και θα διορθώσουμε τα πράγματα».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε βρεθεί ξανά στο -20: «Ήμασταν σε αυτή την κατάσταση κάποιες φορές και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πάρει μομέντουμ. Δεν καταφέραμε να βρούμε τις φάσεις που θέλαμε για να είναι διαφορετικό το σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ