Ματς ανόδου στην Elite League ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο

Ματς ανόδου στην Elite League ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο

Ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον νικητή να τα παίρνει όλα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο και την Μύκονο να παίζουν τα ρέστα τους.

Σε ένα κατάμεστο «Ανδρέας Βαρίκας», ο Πανιώνιος υποδέχεται την Μύκονο (6/5,17:00), για το 3ο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον «Ιστορικό» και την ομάδα από το νησί των ανέμων, να έχουν κερδίσει από 1 παιχνίδι στη σειρά.

Ο νικητής αυτής της σειράς των playoffs ανόδου της Β’ Εθνικής θα πάρει το χρυσό εισιτήριο που δίνει την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Super League: Η προτελευταία ζαριά για την παραμονή ή τον υποβιβασμό (pic)

Στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο, η γηπεδούχος ομάδα του coach Τζήμα είχε επικρατήσει με 87-77 και ταξίδεψε για το 2ο ματς στη Νέα Σμύρνη, για να διεκδικήσει τη νίκη που θα της εξασφάλιζε την άνοδο.

Ο Πανιώνιος όμως σε ένα γήπεδο που ήταν sold out, δικαίωσε τις προσδοκίες των οπαδών του και απέδειξε, πως μόνο τυχαία δεν έφτασε ως το «Final 8» του Κυπέλλου Ελλάδος (παίζοντας στον πόντο την πρόκριση με την ΑΕΚ) και κέρδισε εύκολα με 87-69, με μεγάλη εμφάνιση του Σαχπατζίδη, για να στείλει τη σειρά σε 3ο παιχνίδι-τελικό.

Οι φίλοι του «Ιστορικού» εξαφάνισαν σε μόλις 2 ώρες τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς και αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα στο «Ανδρέας Βαρίκας», για να βοηθήσουν την ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου να πάρει την άνοδο.

Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου, έχουν ανακοινώσει πως θα τοποθετηθεί ακριβώς έξω από το γήπεδο, τεράστια οθόνη με βιντεοπροβολέα, για να μπορέσουν ακόμη και όσοι δεν εξασφάλισαν εισιτήριο, να δουν την ομάδα τους.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κατραχούρας, Χριστινάκης, Αγραφιώτης Ιωάν.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο θα μεταδοθεί ελεύθερα στο youtube από το Telesport.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ