Ποιος είναι ο… νέος Πάπας που τσεκάρει ο Μπαρτζώκας για τη επόμενη σεζόν (vids)

Ποιος είναι ο… νέος Πάπας που τσεκάρει ο Μπαρτζώκας για τη επόμενη σεζόν (vids)

O Μάρκος Τσοχώνης με στυλ... Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το νέο πρότζεκτ που περνά από τις «ακτίνες Χ» του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός παρόλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του που συνεχίζονται ακόμη, με τους τελικούς της Basket League να ξεκινούν μέσα στις επόμενες μέρες, εφόσον σφραγίσει την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σχεδιάζει ήδη το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται πως έχει ανακαλύψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μία νέα περίπτωση…Τζορτζ Πάπας στο πρόσωπο του ομογενή Μάρκου Τσοχώνη.

Διαβάστε επίσης: Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο 23χρονος γκαρντ, γεννημένος στις 12 Μαΐου του 2000 έχει ως βασικό χαρακτηριστικό στον τρόπο παιχνιδιού του, το σκοράρισμα, αλλά είναι εξίσου καλός και στο δημιουργικό κομμάτι, θυμίζοντας σε πολλά σημεία του παιχνιδιού τον Ντόρσεϊ.

Ο ύψους 1.92 Μάρκος Τσοχώνης με κούρεμα «αλά Χάκετ» έχει καλή ντρίπλα που μπορεί τον βοηθήσει να ελευθερωθεί από το μαρκάρισμα και θα πρέπει σε περίπτωση που έρθει στους «Ερυθρόλευκους» να διαμορφώσει τον τρόπο παιχνιδιού του στα «θέλω» του Μπαρτζώκα και στις ανάγκες της Euroleague.

Ο απόφοιτος του Jefferson High School στο Πόρτλαντ έχει τη δυνατότητα να σκοράρει με μεγάλη ευκολία από μέση και μακρινή απόσταση με την ίδια ευκολία και διακρίνεται για την ικανότητά τους στις πάσες, που βγάζουν τους συμπαίκτες του κοντά στο αντίπαλο καλάθι.

Ο Μπαρτζώκας για άλλη μία φορά δείχνει την διάθεση του να δημιουργήσει έναν ισχυρό ελληνικό κορμό στον Ολυμπιακό και με την προσθήκη του Τσοχώνη, φτιάχνει μία ομάδα με παρόν και μέλλον στον Ολυμπιακό.

Ο Τσοχώνης έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του, Σοφίας που προέρχεται από τη Λακωνία, ενώ ο προπάππους του ήταν Έλληνας βαμβακέμπορος στην Αίγυπτο και για εγκαταστάθηκε πριν από έναν αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Τη φετινή σεζόν ο Τσοχώνης, με το κολέγιο Long Beach State μετρά σε 26 λεπτά συμμετοχής, 14.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι και αποτελεί ένα από τα πιο βασικά γρανάζια της ομάδας του στο NCAA.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ