Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 63-67 (παρ): Στον τελικό οι Παίδες του Θρύλου, νίκησαν τους «πράσινους» στην παράταση

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 63-67 (παρ): Στον τελικό οι Παίδες του Θρύλου, νίκησαν τους «πράσινους» στην παράταση

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στην παράταση με 67-63 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων πήρε ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν του Παναθηναϊκού με 67-63 στην παράταση του ημιτελικού.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει και να στείλει το ματς στην παράταση, με τον Ντάψη να κάνει σπουδαίο παιχνίδι, τελειώνοντας με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός στόπερ, το «6άρι» αλά Βινίσιους ή Γιάνγκελ Ερέρα και ο νέος σέντερ φορ που θέλουν Μαρτίνεθ, Κορδόν

Στην τελευταία επίθεση της παράτασης και με το σκορ στο 63-65 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Τσιανάκας έκανε το καθοριστικό κλέψιμο και τελείωσε τη φάση με λέι απ για το τελικό 67-63. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Παπασταύρου με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Παπασταθόπουλος με 15, Μπουρνελές και Καλκαβούρας από 8.

Τα δεκάλεπτα: 9-18, 24-30, 37-44, 59-59, 63-67 (παρ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ