Διπλό χτύπημα με Ιμπόρα, Κίνι ο Ολυμπιακός – Μάχη Κορδόν και για Μάρκο Αντρέ

Διπλό χτύπημα με Ιμπόρα, Κίνι ο Ολυμπιακός – Μάχη Κορδόν και για Μάρκο Αντρέ

Ο Ολυμπιακός κλείνει άμεσα τον Βιθέντε Ιμπόρα για το «6», ο Μαρτίνεθ επέμεινε για τον all around back Κίνι και ο Κορδόν παλεύει και για Μάρκο Αντρέ.

Οι πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού είναι θέμα χρόνου. Ίσως και ωρών. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Αντόνιο Κορδόν κινείται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών το συντομότερο δυνατό. Με τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι να είναι οι δυο πρώτοι που είναι πιθανό να φτάσουν άμεσα στην Αυστρία, καθώς οι μεταγραφές τους είναι στην τελική ευθεία και πιθανότατα θα ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ενώ σκληρές είναι οι διαπραγματεύσεις και για τον Μάρκος Αντρέ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ιμπόρα, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τον Αντόνιο Κορδόν για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και έχει ενημερώσει σχετικά και τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ. Με τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών να ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αλλά και να ταξιδέψει μαζί με τον έμπειρο χαφ στην Αυστρία.

Διαβάστε επίσης: Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – To προβάδισμα του Ολυμπιακού, το μπάσιμο του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι και ο… Ρώσος (vid)

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΙΝΙ

Ο επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, ωστόσο, ασχολείται σοβαρά και με ακομη έναν ποδοσφαιριστή που έχει βάλει ψηλά στη λίστα του ο προπονητής. Τον Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουίθ. Κατά κόσμον, Κίνι. Ο 33χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος φέτος μετά από μια εξαετία στη Γρανάδα και 33 συμμετοχές την περσινή σεζόν και ο Μαρτίνεθ ζήτησε την απόκτησή του. Ο ακραίος αμυντικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια δεξιά και αριστερά, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό ότι μαζί του είχε κάνει 62 συμμετοχές σε δύο σεζόν.

Ο Κίνι αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αυστρία, εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Ο Μαρτίνεθ θεωρεί τον συμπατριώτη του σημαντική προσθήκη για εναλλακτική λύση σε αρκετές θέσεις και ειδικά σε πιο αμυντικά σχήματα, καθώς ο ίδιος είναι εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΡΕ

Η τρίτη περίπτωση για την οποία ενδιαφέρεται σοβαρά ο Ολυμπιακός είναι κάτι εκείνη του Μάρκος Αντρέ. Οι Ερυθρόλευκοι είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ. Οι Νυχτερίδες αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό για να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή και προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία. Αλλά την ίδια στιγμή είναι δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Και αυτό το έχει μεταφέρει και στην ομάδα του, ζητώντας να επισπευσθούν οι διαδικασίες της μετακίνησής του στους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ