Πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Μπολομπόι (pic)

Πρόταση της Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Μπολομπόι (pic)

Κοντά στον νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Τζοέλ Μπολομπόι, ο οποίος ετοιμάζεται να πει το ναι και να γίνει συμπαίκτης του Ντέρικ Γουίλιαμς στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο μέχρι πρότινος center του Ολυμπιακού, Τζοέλ Μπολομπόι έχει πρόταση την οποία σκέφτεται σοβαρά, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο, από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμερικανός αφήνει την Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο, με τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εάν επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του στην Χάποελ, ο Μπολομπόι θα βρει εκεί, τον μέχρι πριν από λίγο καιρό αντίπαλο του στον Παναθηναϊκό, Ντέρικ Γούιλιαμς, ο οποίος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει επίσης με την ομάδα του Αλεξάντερ Τζίκιτς.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός του Ολυμπιακού ο Φορτούνης, με απόφαση Μαρτίνεθ, Κορδόν, παικτών – Η 3άδα και οι πιθανές αλλαγές

Στον Ολυμπιακό έμεινε έναν χρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο Ελλάδας και το Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Την περσινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε συνολικά 5.6 πόντους, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 3.8 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ