«Τελείωσε» του Μίροτιτς: «Κλεισμένο το deal με…»

«Τελείωσε» του Μίροτιτς: «Κλεισμένο το deal με…»

Ο Νίκολα Μίροτιτς φέρεται να έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του!

Ουρά κάνουν οι μνηστήρες για τον Νίκολα Μίροτιτς. Λογικό και επόμενο καθώς πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαυροβούνιου παίκτη, με τις Euroleague ομάδες να περιμένουν με το δάχτυλο στη… σκανδάλη. Με το που θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς, θα επικρατήσει και πανδαιμόνιο για την επόμενη υπογραφή του.

Χθες, υπήρξε η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός μπαίνει και πάλι δυνατά στην κούρσα για την απόκτησή του. Για 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο έκαναν λόγο οι Καταλανοί και οι ελπίδες των «πρασίνων» για την υπέρβαση αναπτερώθηκαν.

Ωστόσο, νεότερα ρεπορτάζ, παρουσιάζουν μια διαφορετική πτυχή της υπόθεσης. Ο Νίκολα Μίροτιτς φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του. Ζύγισε καλά τα δεδομένα και τις καταστάσεις. Και όπως φαίνεται, αργά ή γρήγορα θα πάρει τον δρόμο για το Μιλάνο και την Αρμάνι. Αρκεί, βέβαια, να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, τόσο ο έγκριτος δημοσιογράφος, Αράλ Γουέισμπεργκ, όσο και ο Αλεσάντρο Λουίτζι, αναφέρουν πως ο Μαυροβούνιος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο.

«Ο Μίροτιτς με το ένα πόδι στην Ολίμπια Μιλάνο. Αυτός είναι ο τίτλος Mundo Deportivo σήμερα σε όλα τα περίπτερα στην Καταλονία. Οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη με την Μπαρτσελόνα συνεχίζονται, αλλά η μοίρα φαίνεται ήδη προδιαγεγραμμένη», τονίζει ο Ιταλός.

«Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με την Αρμάνι και το Μιλάνο θα είναι ο επόμενος προορισμός του Μίροτιτς, μόλις λύσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έλαβαν αρνητική απάντηση από τον εκπρόσωπο του παίκτη, που δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», επισημαίνει το δημοσίευμα, με τον Μίροτιτς να κλείνει την πόρτα στους δυο «αιωνίους» για χάρη του ιταλικού συλλόγου.

«Πηγές στην Ιταλία αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ της Ολίμπια Μιλάνο και του Νίκολα Μίροτιτς έχει κλείσει και θα γίνει επίσημη αφού ο παίκτης καταλήξει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τους όρους της αποδέσμευσής του.

2. Επόμενος βασικός στόχος του Έτορε Μεσίνα, μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές στη μάχη για τον Ντάριους Τόμπσον: να κρατήσει τον Σαμπάζ Νάπιερ για άλλη μια σεζόν», υπογραμμίζει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, που αναφέρεται και σε έναν άλλον παίκτη που ακούστηκε χθες για τον Παναθηναϊκό: Τον Σαμπάζ Νάπιερ.

Οπως φαίνεται λοιπόν, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο Μίροτιτς ψάχνει τη συμβιβαστική λύση με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία θα ετοιμάσει βαλίτσες για το Μιλάνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ