Οι αποφάσεις του Σλούκα «πληγώνουν» τον Ντόρσεϊ

Οι αποφάσεις του Σλούκα «πληγώνουν» τον Ντόρσεϊ

Ο άσος της Φενερμπαχτσε βρίσκει μπροστά του τον διεθνή γκάρντ

Ο Κώστας Σλούκας με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είχαν βρεθεί συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και στην εθνική Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ της Ιταλίας και της Γερμανίας ενώ πλέον ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να αποκτήσει και αυτός το συγκεκριμένο δίδυμο.

Και όμως σε αυτό το «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι, Σλούκας και Ντόρσεϊ βρέθηκαν στη μέση κάποιων συνθηκών όπου είχε να κάνει με τις κινήσεις του πρώτου.

Όταν ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε να πει το «ναι» στο ηγεμονικό συμβόλαιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, άθελά του μπλόκαρε τα σχέδια του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο οποίος ήθελε να φύγει από την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε στην οποία ο Δημήτρης Ιτούδης ετοιμαζόταν να δώσει τα «κλειδιά» στο παρκέ στον Κώστα Σλούκα. Η πρόταση είχε γίνει με κάθε επισημότητα – άλλωστε ο Ελληνας γκάρντ έχει άριστες σχέσεις τόσο με τον ομοσπονδιακό προπονητή όσο και με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας- και εάν ολοκληρωνόταν το πιθανότερο είναι ο Ντόρσεϊ να γυρνούσε Ελλάδα (για τον Ολυμπιακό τότε).

Όμως ο Σλούκας έμεινε κάτοικος Αθήνας και αναγκαστικά πιά ο Δημήτρης Ιτούδης «μπλόκαρε» την φυγή του Ντόρσεϊ τον οποίο στο μεταξύ πλησίασε με δελεαστικό συμβόλαιο και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Και μάλιστα κατηγόρησε τον πρώην Πράσινο (στα 13 χρόνια της συνεργασίας του με τον Ζέλικο Οπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού) και νυν προπονητή της Φενέρ ότι δεν αφήνει τον Ντόρσεϊ για να μην ντυθεί στα πράσινα.

Στο μεταξύ η απόφαση του Κώστα Σλούκα (είναι η μόνη επίσημη απουσία μέχρι στιγμής αν και θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμα) να ξεκουράσει το σώμα του αυτό το καλοκαίρι και να απέχει από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας ανάγκασε εκ των πραγμάτων τον κόουτς Ιτούδη να επιλέξει τον Τόμας Γουόκαπ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ως τον μόνο νατουραλιζέ που είχε δικαίωμα.

Βέβαια ο πατέρας του Ντόρσεϊ σε ανάρτησή του αποκάλυψε ότι ο γιός του δεν θα πήγαινε εφέτος στην εθνική για να πάρει ανάσες, όμως όπως και να έχει θα ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο (έως απίθανο) να τον επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός από τη στιγμή που γνώριζε για το «όχι» του Σλούκα.

Ο Ιτούδης, με το κενό που άφησε ο Σλούκας στην περιφέρεια, ήταν σχεδον αναγκασμένος να προχωρήσει με την επιλογή του Γουόκαπ, έτσι ώστε να έχει έναν σίγουρο και ποιοτικό δημιουργό μέσα στην ομάδα του.

Ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να ζήσει χωρίς το σουτ του Ντόρσεϊ, όχι όμως χωρίς τα χαρακτηριστικά, την οργάνωση και το αμυντικό φίλτρο ενός παίκτη που πλέον είναι κάτοχος του ελληνικού διαβατηρίου.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ο Ντόρσεϊ έβρισκε…μπροστά του τον Σλούκα και απομένει να δούμε εαν τελικά θα υπάρξουν ξανά συμπαίκτες.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ