Μπάχαλο με Ιτούδη στην Τουρκία: «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους»

Μπάχαλο με Ιτούδη στην Τουρκία: «Καταγγελία για εξύβριση του γείτονά του και του τουρκικού έθνους»

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φέρεται να έχει ο Δημήτρης Ιτούδης, καθώς όπως αναφέρουν στην Τουρκία, γείτονας του Έλληνα τεχνικού τον κατηγόρησε για εξύβριση τόσο του ίδιου, όσο και του τουρκικού έθνους, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία.

Σε μεγάλα μπλεξίματα φαίνεται να έχει μπει ο Δημήτρης Ιτούδης στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «TV 100» της γειτονικής χώρας, ο Έλληνας τεχνικός κατηγορείται από γείτονά του πως εξύβρισε εκείνον και το τουρκικό έθνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τουρκικού Μέσου, ο γείτονας του Ιτούδη πάρκαρε λανθασμένα στο σπίτι του, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση και την εξύβριση του Έλληνα προπονητή. Μάλιστα ο γείτονας του ομοσπονδιακού προπονητή ακολούθησε τη νόμιμη οδό, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία και όπως αναφέρει ο καταγγέλων:

Διαβάστε επίσης: Το Sports illustrated στέλνει τον Ναν στον Ολυμπιακό

«Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά εκείνη τη μέρα για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για το τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ