Εθνική Ελλάδας: Οι αλλαγές στο επιτελείο του Ιτούδη

Εθνική Ελλάδας: Οι αλλαγές στο επιτελείο του Ιτούδη

Μερικές αλλαγές σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι έχει το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Ιτούδη ενόψει MundoBasket.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για το MundoBasket 2023, ενώ ανάμεσα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (2 & 4/8), την Ιταλία και την Σερβία στο τουρνουά Aegean Acropolis (8-10/8) και τις ΗΠΑ (18/8) και την Γερμανία (19/8) στο Αμπού Ντάμπι.

Με την «γαλανόλευκη» να ετοιμάζεται, έγινε γνωστό και το επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας. Οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σάββας Καμπερίδης, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάριος Μπατής θα τον πλαισιώσουν στο προπονητικό κομμάτι.

Στο καίριο της φυσικής κατάστασης των παικτών, υπεύθυνοι θα είναι οι Κώστας Χατζηχρήστος και Νίκος Παπαβασιλείου, ενώ επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου είναι ο Ζακ Μελάγιες, με την ομάδα των φυσιοθεραπευτών να αποτελείται από τους Βαγγέλη Μπενάτο, Παναγιώτη Μπουτοβίνο και Κοσμά Κοντογιάννη.

Στο MundoBasket 2023 στις Φιλιππίνες, η «επίσημη αγαπημένη» θα κληθεί να «περάσει» από τις Ιορδανία (26/8), ΗΠΑ (28/8) και Νέα Ζηλανδία (30/8).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ