Ποια είναι τα πρώτα «κοψίματα» του Ιτούδη στην Εθνική

Ποια είναι τα πρώτα «κοψίματα» του Ιτούδη στην Εθνική

Γνωστοί έγιναν οι παίκτες που «κόπηκαν» από την συνέχεια της προετοιμασίας των ανδρών για το Mundobasket 2023 από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών βρίσκεται ενδιάμεσα της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023. Στα πλαίσια αυτού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ελληνικής ομάδας ανακοίνωσε τους πρώτους παίκτες που μένουν εκτός συνέχειας.

Να θυμίσουμε πως η Εθνική ομάδα είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της με  22 παίκτες. Αυτοί που «κόβονται» από την συνέχεια είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο Νίκος Χουγκάζ και ο Δημήτρης Φλιώνης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με τέσσερις παίκτες λιγότερους θα συνεχιστεί από αύριο (1/8) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο κύπελλο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και έχοντας βοηθήσει ουσιαστικά στις πρώτες καθοριστικές μέρες της προετοιμασίας, δεν θα συνεχίσουν σε αυτήν οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Οι τέσσερις παίκτες, αφού πληροφορήθηκαν κατ’ ιδίαν ο καθένας την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη, άκουσαν τις ευχαριστίες του προπονητή για τη συνεισφορά τους μπροστά σε όλη την ομάδα και πήραν και το χειροκρότημα των συμπαικτών τους.

Ολα αυτά, ελάχιστα πριν όλοι μαζί ευχηθούν τραγουδιστά στον Κώστα Παπανικολάου για τα σημερινά του γενέθλια, ολοκληρώνοντας μια “φορτωμένη” ημέρα, με το κεράκι που έσβησε ο αρχηγός στην τούρτα που του είχαν ετοιμάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ