Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Βαρελάς

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Βαρελάς

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Βαρελάς, ο οποίος είχε υπηρετήσει το μπάσκετ από πολλά πόστα, με την ΕΟΚ να εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια της.

Ο Νίκος Βαρελάς δεν είναι πια μαζί μας, καθώς έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη (08/08).

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε από πολλά και διαφορετικά πόστα το μπάσκετ καθώς είχε διατελέσει, αθλητής, προπονητής, και παράγοντας στο συγκεκριμένο χώρο.

Διαβάστε επίσης: «Του έκοψαν το αυτί αφού τον χτύπησαν με ρόπαλο» – Βραδιά τρομοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Αποκαλυπτικά βίντεο και μαρτυρίες

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και την θλίψη της που προκάλεσε ο θάνατος ενός σημαντικού ανθρώπου για το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Νικόλαου Βαρελά και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της οικογένειας του μπάσκετ και υπηρέτησε το άθλημα ως αθλητής, προπονητής, διοικητικός παράγοντας, ενώ τα τελευταία χρόνια ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής διατελούσε Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών και Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγοριών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ