Οι κινήσεις των Σέλτικς, ο Παναθηναϊκός και τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ (vid)

Οι κινήσεις των Σέλτικς, ο Παναθηναϊκός και τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ (vid)

Προς τα που κοιτάνε οι Σέλτικς για την ενίσχυσή τους και πως μπορεί να αυτό να επηρεάσει τη μετακίνηση του Σβι Μίχαϊλιουκ στον Παναθηναϊκό.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ αποτελεί χωρίς καμία αμφισβήτηση τον εκλεκτό του Εργκίν Αταμάν ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ εξετάζει όλες τις επιλογές του για να δει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το πρέσινγκ των Πρασίνων είναι έντονο, όμως ο 26χρονος παίκτης θέλει να περιμένει μια ευκαιρία από το ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν η τελευταία ομάδα με την οποία είχε συνδεθεί από τον μαγικό κόσμο, περιμένοντας κάποια πρόταση. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Οι προτεραιότητες των Σέλτικς

Οι Σέλτικς «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν τις κατάλληλες επιλογές ώστε να πλαισιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ήδη υπάρχον ρόστερ. Οι «κέλτες» έχουν κλείσει ουσιαστικά το βασικό ροτέισον και ψάχνουν τα κομμάτια που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό που έχει στο μυαλό του ο Τζο Ματσούλα.

Ο ιδιαίτερα έγκυρος δημοσιογράφος του «Athletic», Σαμς Σαράνια, έκανε γνωστά τα δύο ονόματα που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι της ομάδας από τη Μασαχουσέτη. Αυτοί είναι ο Τι Τζέι Γουόρεν και ο Λαμάρ Στίβενς. Με το όνομα του δεύτερου να έχει γραφτεί και το προηγούμενο διάστημα.

Ο Γουόρεν μοίρασε την προηγούμενη χρονιά σε Μπρούκλιν Νετς και Φοίνιξ Σανς έχοντας 7.5 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ ο Στίβενς βρέθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς μετρώντας από την πλευρά του 5.3 πόντους και 3.3 ριμπάουντ. Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δύο παίζουν στις θέσεις του Μίχαϊλιουκ, ενώ ο Σαράνια δεν έκανε καμία αναφορά στον Ουκρανό παίκτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η αγωνία του Παναθηναϊκού για τον Μίχαϊλιουκ

Ο Παναθηναϊκός, αυτήν την στιγμή, έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Μίχαϊλιουκ. Η προετοιμασία αργεί ακόμα, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά εφόσον βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον. Όλα αυτά συνηγορούν στο να υπάρχει υπομονή στην εν λόγω περίπτωση από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Οι Πράσινοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο αν ο Ουκρανός αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη. Το σενάριο να εμπλακούν κι άλλες ομάδες είναι υπαρκτό, όμως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι το τέλος την υπόθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ