Παναθηναϊκός: Η διορία σε Μίχαϊλιουκ, οι Σέλτικς και η ξεχωριστή περίπτωση του Ντόρσεϊ

Παναθηναϊκός: Η διορία σε Μίχαϊλιουκ, οι Σέλτικς και η ξεχωριστή περίπτωση του Ντόρσεϊ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το πλάνο ενίσχυσης του, με πρώτο στόχο τον Σβι Μίχαϊλιουκ, που όμως έχει καθυστερήσει πολύ, ενώ είναι σε αναμονή για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ολοκληρώσει φέτος τις περισσότερες μεταγραφές στη Euroleague και να έχει αποκτήσει αρκετούς «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες, όμως ο μεταγραφικός του σχεδιασμός περιλαμβάνει τουλάχιστον ακόμη μια κίνηση.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός σούτινγκ γκαρντ που να μπορεί με ιδιαίτερη άνεση να αγωνιστεί και στο «3» αν χρειαστεί και ο μεγάλος στόχος του Εργκίν Αταμάν δεν είναι άλλος από τον Σβι Μίχαϊλιουκ. Ο Ουκρανός γκαρντ είναι ο παίκτης που λείπει από τον Τούρκο κόουτς για να κλείσει την περιφέρεια του και αυτόματα να την ανεβάσει επίπεδο.

Ο Μίχαϊλιουκ ωστόσο περιμένει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αν δεν τα καταφέρει τότε θα κοιτάξει προς την Ευρώπη. Αν συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, διότι λέγεται ότι του έχει καταθέσει μια «χρυσή» πρόταση, που όμοια της δύσκολα να βρει στη Euroleague.

Παρόλα αυτά, ο Μίχαϊλιουκ δεν έχει απαντήσει ακόμη στο τριφύλλι και συνεχίζει να ψάχνει για συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους Μπόστον Σέλτικς να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τους Κέλτες, ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του και φέρεται να έχει βάλει διορία μέχρι τις 19 Αυγούστου, ειδάλλως θα κοιτάξει αλλού. Ο Μίχαϊλιουκ είναι ο πρώτος στόχος, όμως ένας ακόμη παίκτης που απασχολεί δεδομένα τους πράσινους είναι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο ομογενής γκαρντ επίσης λέγεται ότι έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με τον Παναθηναϊκό, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρ και δεν προτίθεται προς το παρόν να τον αφήσει ελεύθερο. Όσο λοιπόν ο παίκτης ανήκει στους Τούρκους το τριφύλλι δεν θα ασχοληθεί.

Από εκεί και πέρα, αν ο Ντόρσεϊ είναι διαθέσιμος είτε το καλοκαίρι είτε μέσα στη σεζόν, τότε θα κοιτάξει να τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός και μάλιστα άμεσα, ειδικά από τη στιγμή, που θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό του κορμό. Μάλιστα, η περίπτωση του Μίχαϊλιουκ αν είναι ο ένας παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει σχέση με εκείνη του Ντόρσεϊ που μπορεί να έρθει και μεταγενέστερα στη χρονιά.

Το δεδομένο είναι ότι και οι δύο είναι στόχοι με πρωταρχικό τον Μίχαϊλιουκ, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο να συνυπάρξουν στο ρόστερ ανάλογα τι θα γίνει στη διάρκεια της σεζόν ή του καλοκαιριού με τον Ντόρσεϊ, με τον Αταμάν να έχει μετά εκείνος τον ρόλο του ανθρώπου που θα πρέπει να διαχειριστεί την… πολυκοσμία και την ποιότητα στα γκαρντ (είναι και οι Σλούκας, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκάι, Μωραϊτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ