The Night Of The Legend: «Βαριά» ονόματα μέχρι και στην παρουσίαση

The Night Of The Legend: «Βαριά» ονόματα μέχρι και στην παρουσίαση

Η Βραδιά του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και του Ολυμπιακού πλησιάζει, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για την θρυλική βραδιά. The Night Of The Legend, η βραδιά αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη για τα όσα πέτυχε στην μεγάλη του καριέρα.

Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου θα γίνει η εκδήλωση προς τιμήν του νυν προπονητή του Περιστερίου, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός με την Αρμάνι Μιλάνο σε φιλικό παιχνίδι.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστούς και τους τρεις παρουσιαστές που θα οργανώνουν την βραδιά.

Αυτοί θα είναι οι ηθοποιοί Σπύρος Παπαδόυπολος και Πέτρος Λαγούτης, ενώ στο πλάι τους θα είναι και η μπασκετική δημοσιογράφος, Δώρα Παντέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Οι εκπλήξεις στην μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και οι παρουσιαστές της!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, αλλά και παρουσιαστής, γνωστός για τα βαθιά «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του, Σπύρος Παπαδόπουλος, θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του The Night Of The Legend!

Στο πλευρό του, θα βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη, καθώς και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «Ολυμπιακάκιας»-, ο Πέτρος Λαγούτης!

Οι τρεις τους θα δώσουν μια ιδιαίτερη… πινελιά στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, ενώ θα συντονίσουν και τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών»!

Stay tuned…!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ