Μπογκντάνοβιτς: «Μικρός έχανα συνέχεια από τη Λιθουανία – Πλέον μπορούμε να χαρούμε τη νίκη» (vid)

Μπογκντάνοβιτς: «Μικρός έχανα συνέχεια από τη Λιθουανία – Πλέον μπορούμε να χαρούμε τη νίκη» (vid)

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν για ακόμη μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Σερβίας στα ημιτελικά του Mundobasket και μίλησε για τη χαρά της νίκη και τον άτυχο Σίμανιτς.

Η Σερβία επικράτησε εύκολα της Λιθουανίας με 87-68 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί οπού θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Καναδάς – Σλοβενία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς πραγματοποίησε για ακόμη μία φορά εξαιρετική εμφάνιση, με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, για να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα να φτάσει στους «4» του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε που τον «ψηλώνει» και ένα ρόστερ ικανό για σπουδαία πράγματα

Αμέσως μετά τη νίκη ο Μπογκντάνοβιτς μίλησε για τη σπουδαία νίκη, αλλά και το άγχος του ίδιου και των συμπαικτών του για τον Μπόρισα Σίμανιτς που έχασε το ένα του νεφρό, από χτύπημα που δέχθηκε στη φάση των ομίλων κόντρα στο Νότιο Σουδάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος αστέρας:

«Το συναίσθημα είναι σπουδαίο. Θέλω να πω ότι ο συμπαίκτης μας, ο Μπόρισα Σίμανιτς, είναι ακόμη εδώ. Ήμασταν νευρικοί χθες όταν μετακομίζαμε από ένα ξενοδοχείο σε ένα άλλο. Μικρός έχανα συνεχώς από τη Λιθουανία και είχα άγχος. Είδα ένα μήνυμα από τον Σίμανιτς, μας είπε ότι είναι καλά, να μην ανησυχούμε για εκείνον. Μας ένωσε, είναι ένας απίθανος τύπος και αυτή η νίκη είναι για εκείνον.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τη χώρα, ξέρετε πόσο αγαπάμε το μπάσκετ. Χαίρομαι που είμαστε στα ημιτελικά για να ανταγωνιστούμε ακόμη περισσότερο. Κάποιες φορές δεν ξέρω πως να συμπεριφέρομαι σε τέτοιους αγώνες, πολλά τα συναισθήματα, πολλοί οι ηγέτες. Σαν παίκτες, είμαστε όλοι ίδιοι στα αποδυτήρια. Ίσως και να είπα κάτι στον Γκούντουριτς που του άρεσε, που τον βοήθησε. Ειλικρινά όμως, δεν θυμάμαι τι είπα.

Δεν μπορείς να χαλαρώσεις, μπορούμε να γιορτάσουμε την νίκη, όμως από αύριο πρέπει να δούμε το ματς της Σλοβενίας με τον Καναδά και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλό μας. Αυτό το ματς έληξε με διαφορά 20 πόντων, όμως η προσπάθεια και η ενέργειά μας, ήταν εκεί. Τα δώσαμε όλα».

«Παίζω μπάσκετ με το ένστικτό μου. Κάποιες φορές είμαι… τρελός, κάποιες φορές σουτάρω πολύ, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω πράγματα, μου αρέσει το πώς έπαιξα απόψε, αλλά ήμουν και λίγο βιαστικός. Έχω χρόνο για να ανακάμψω, να προετοιμαστώ και να είμαι καλύτερος στη συνέχεια», συμπλήρωσε ο Μπογκντάνοβιτς.

Δείτε την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στη Λιθουανία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ