Ξεκίνησαν από τώρα οι «αμερικανικές σειρήνες» για Μιλουτίνοφ και Νετς

Ξεκίνησαν από τώρα οι «αμερικανικές σειρήνες» για Μιλουτίνοφ και Νετς

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την Σερβία στο φετινό MundoBasket ήταν και ο λόγος που οι Αμερικάνοι δημοσιογράφοι υπενθύμισαν πως τα δικαιώματά του τα κατέχουν οι Μπρούκλιν Νετς.

Ο Κιθ Σμιθ θέλησε με tweet του να υπενθυμίσει σε όλους για την κατάσταση ανάμεσα σε Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπρούκλιν Νετς.

Με τη δικαιολογία των πολύ καλών εμφανίσεων του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο φετινό MundoBasket ο Αμερικάνος δημοσιογράφος θέλησε να «ανάψει» τα αίματα… Το 2015, στην πρώτη του θητεία με τον Ολυμπιακό ο 20χρονος, τότε, σέντερ είχε επιλεχθεί στο Νο26 του draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς τον «κυνηγούσε» ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» και μετέπειτα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το  2019 τα δικαιώματά του πέρασαν στους Μπρούκλιν Νετς.

Τώρα πως έχει η κατάσταση της ομάδας του ΝΒΑ… Η frontline, πέρα του Νικ Κλάξτον, δεν τραβάει και πολύ τα βλέμματα. Το συμβόλαιο του Αμερικάνου σέντερ λήγει και δεν υπάρχουν άλλες αξιόπιστες λύσεις στην θέση «5». Έτσι, ο Κιθ Σμιθ έκανε μία σκέψη και αποφάσισε να την μοιραστεί με τους followers του στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ