Σερέλης: «Πρέπει να αυξήσουμε την έντασή μας αμυντικά»

Σερέλης: «Πρέπει να αυξήσουμε την έντασή μας αμυντικά»

Ο Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε συγκλονισμένος με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ τόνισε την δουλειά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στην άμυνα.

Ο Χρήστος Σερέλης κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κλουζ Νάποκα από την Ρουμανία, παιχνίδι που οι «Πράσινοι» κέρδισαν με 98-82.

Ο Σερέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα τα τελευταία 24ωρα, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι στάθηκε στην αμυντική βελτίωση που πρέπει να υπάρξει αλλά και στις ελλείψεις στο ρόστερ, αφού δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη οι διεθνείς.

Διαβάστε επίσης: Δίδυμο «φωτιά» στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα (vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, που ήταν στον πάγκο αντί για τον Αταμάν: 

Για τις πλημμύρες: «Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες, είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στη χώρα και ελπίζω όλη αυτή η τραγωδία να λήξει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε ικανότητα και ταλέντο στην επίθεση, ειδικά αν σκεφτούμε ότι λείπουν και πέντε παίκτες. Έχουμε μοιράσει τον χρόνο, τρέξαμε πολύ, τα πόδια είναι βαριά. Πρέπει να δούμε την έντασή μας αμυντικά, δεν ήμασταν ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι.

Πιο μεγάλη σημασία δίνουμε στις συνεργασίες και όχι στο αποτέλεσμα. Τις τελευταίες έξι ημέρες είμαστε χωρίς τον κόουτς Αταμάν, ελπίζουμε αύριο να είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ