Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 66-79: Πλήρωσε την αστοχία του και ηττήθηκε από τους Τούρκους

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 66-79: Πλήρωσε την αστοχία του και ηττήθηκε από τους Τούρκους

Φιλική ήττα για τον άστοχο Παναθηναϊκό από τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο, με τους Τούρκους να επικρατούν με σκορ 79-66.

O Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό στη Ρόδο, στο πλαίσιο του «Nick Galis International Tournament», και ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 79-66 στο κλειστό της Καλλιθέας.

Οι Πράσινοι ήταν αρκετά άστοχοι, κάτι που δεν τους επέτρεψε να βρουν ρυθμό στην επίθεση και να δείξουν αυτά που μπορούν να κάνουν, ενώ είδαν τους Τούρκους να χτυπούν τις αδυναμίες τους αμυντικά, παίρνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις εύκολους πόντους.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά κλειστό, με τις ομάδες να δοκιμάζουν πράγματα και τους δύο προπονητές να δίνουν συνεχώς οδηγίες. Η Φενέρ ήταν εκείνη που είχε σταθερά στο μεγαλύτερο διάστημα το προβάδισμα, με τον Παναθηναϊκό να μένει κοντά στο σκορ παρότι ήταν αρκετά άστοχος, ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη μπροστά με 29-27.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν εκείνος που έδωσε πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Αταμάν με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο ο Σανλί ήταν πάρα πολύ εύστοχος από μακριά στις προσπάθειες που έπαιρνε, με αποτέλεσμα η Φενέρ να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Τούρκοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και έτσι έφτασαν στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 27-29, 41-46, 66-79

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ