Ολυμπιακός – Αρμάνι 50-57: Ήττα στη μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Ολυμπιακός – Αρμάνι 50-57: Ήττα στη μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Σε μία βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, η Αρμάνι Μιλάνο επέστρεψε από το -15 και επικράτησε του Ολυμπιακού (50-57) παίρνοντας το αίμα της πίσω για την προχθεσινή ήττα στο βοηθητικό του Σ.Ε.Φ.

Στο «Night of the Legend» η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε του Ολυμπιακού με 57-50 φέρνοντας στα ίσα τις μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις επί ελληνικού εδάφους. Η αναμέτρηση ήταν επιπέδου Euroleague και κράτησε τρεις περιόδους.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Οι εξαιρετικές άμυνες σε συνδυασμό με τον γρήγορο ρυθμό στην επίθεση έδωσαν στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους (18-3).

Διαβάστε επίσης: Τα ακούς ΑΕΚ: Η Μπράιτον πετάει, ο Αγιαξ παραπαίει (vid)

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει πολύ καλά, ώσπου «κόλλησε» επιθετικά και επέτρεψε στην ομάδα του Μεσίνα να μειώσει στους τέσσερις πόντους. Βέβαια, τα «συμμάζεψε» λίγο πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με το σκορ να είναι 37-29.

Ο Σιλντς ήταν ο μόνιμος «πονοκέφαλος» στην άμυνα του Ολυμπιακού και κυρίως με τα καλάθια του η Αρμάνι κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα (46-51). Η διαφορά ξέφυγε και έφτασε μέχρι και διψήφιο αριθμό (46-57) με τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Πολλά συμπεράσματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από αυτό τον αγώνα που είδε την ομάδα του να αποκτά ένα μεγάλο προβάδισμα που εν τέλει δεν μπόρεσε να κρατήσει.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-29, 50-57

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7(1), Κάνααν 5(1), Λούντζης 1, Λαρεντζάκης 5(1), Πάπας 8(1), Παπανικολάου 5(1), Πίτερς 13(1), Σίκμα 6, Τανούλης.

Aρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ποϊθρες 6, Μπορτολάνι 10(2), Πάνγκος 7(1), Στογιάνοβιτς 2, Χολ 4, Καρούσο, Σιλντς 15(1), Μίροτιτς 9(1), Χάινς 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ