Ο Γουόκαπ «έσβησε» τον Σλούκα!

Ο Γουόκαπ «έσβησε» τον Σλούκα!

Ο Αμερικανός «έπνιξε» τον Σλούκα, κρατώντας τον χαμηλά σε σκορ και δημιουργία.

Ο Ολυμπιακός με άμυνα από… γρανίτη «έπνιξε» τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup, βάζοντας ερυθρόλευκη την πρώτη κούπα της φετινής σεζόν.

Ένα από τα «κλειδιά» για τη νίκη ήταν η άμυνα που έπαιξε ο Τόμας Γουόκαπ πάνω στον Κώστα Σλούκα. Το… μυαλό του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό να ασκεί τρομακτική πίεση στον γκαρντ του Τριφυλλιού και να τον κρατάει χαμηλά σε σκορ και δημιουργία.

Διαβάστε επίσης: Η 1η συμμετοχή του Ζουλιάν Μπιανκόν με τον Ολυμπιακό – Τα πρώτα του 45 επίσημα λεπτά

Στο πρώτο του ντέρμπι ως παίκτης του Παναθηναϊκού και έχοντας απέναντί τον Τόμας Γουόκαπ, ο Κώστας Σλούκας ολοκλήρωσε τον τελικό του Super Cup με 9 πόντους και 2 ασίστ, παρότι ο Εργκίν Αταμάν τον άφησε στο παρκέ για σχεδόν 30 λεπτά (29:15).

Πολύ χαμηλή παραγωγή από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν και τους οπαδούς του Τριφυλλιού να περιμένουν περισσότερα από τον διεθνή άσο. Όμως, ο Τόμας Γουόκαπ έπαιξε τρομερή άμυνα, οδηγώντας τον Σλούκα σε κακές αποφάσεις.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Σλούκας είχε -16 στο σύστημα αξιολόγησης, το οποίο ήταν μαζί με το αντίστοιχο του Βιλντόζα (-16) τα χαμηλότερα του Παναθηναϊκού.

Δείτε την εμφάνιση του Σλούκα: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ