Άρης: Στο Παλέ η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη για να τιμηθεί από τον κόσμο

Άρης: Στο Παλέ η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη για να τιμηθεί από τον κόσμο

Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Άρης, η σορός του Γιάννη Ιωαννίδη θα βρεθεί στο Παλέ για να τιμηθεί από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης «έφυγε» χθες (4/10) από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, και όχι μόνο, για την απώλεια του «Ξανθού».

Σήμερα (5/10) έγινε η επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, ενώ αύριο (6/10, 15:30) όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Άρης, η σορός του θα βρεθεί στο Παλέ ώστε να μπορέσει ο κόσμος της ομάδας να δώσει το παρών και να τον αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το «παρών» στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ