Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Παναγιώτη Φασούλα: «Πήγαιναν στο σπίτι της μάνας μου και…» (vid)

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Παναγιώτη Φασούλα: «Πήγαιναν στο σπίτι της μάνας μου και…» (vid)

Η αποκάλυψη για τα χρόνια που ήταν εν ενεργεία μπασκετμπολίστας και ο ρόλος του ως πατέρας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε ο Παναγιώτης Φασούλας

Ο γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύο παιδιά του, τη σύζυγό του, την καριέρα του, αλλά και την ενασχόλησή του με τα κοινά.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 1986 και παντρευτήκαμε το 1995. Τη φλέρταρα έντονα, αυτό είναι το κακό μου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Δεν ήταν επιτακτική μου ανάγκη να γίνω πατέρας, νομίζω ότι οι άνδρες το έχουμε αυτό», συμπλήρωσε συνέχεια ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Η κόρη μου είναι επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια αλλά τελείωσε με πολύ καλό βαθμό το πανεπιστήμιο. Ο γιος μου έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες. Ήταν συνειδητή απόφαση ότι αποκτήσαμε τα παιδιά στη δύση της καριέρας μου. Οι παράγοντες παλιά ήθελαν να παντρεύονται οι αθλητές σε νεαρή ηλικία για να μην πάρουν μεταγραφή αλλού», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Δεν ήμουν πιεστικός ως πατέρας, ούτε έμπαινα στα προσωπικά τους. Για πέντε χρόνια είχαμε απόσταση, δεν ήμουν όσο έπρεπε κοντά στα παιδιά. Αυτό είναι κάτι που μετανιώνω. Το θεώρησα δεδομένο ότι έτσι είναι η ζωή μου, ίσως έβαλα προτεραιότητα τη δική μου ζωή κι όχι των παιδιών μου», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ