Σφαιρόπουλος: «Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο»

Σφαιρόπουλος: «Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, το ντέρμπι με την Παρτίζαν, αλλά και για το ότι ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα ενώ έχει αρχίσει η σεζόν.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Μπεογκράντ με σκορ 83-72 για την Αδριατική Λίγκα, στο ντεμπούτο του Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το μας για τον προκάτοχό του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά και για το ότι ανέλαβε τώρα τους «ερυθρόλευκους».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος. Άφησε την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επιτυχία του κλαμπ. Ζητάμε από τους οπαδούς μας να στηρίξουν την προσπάθεια στις καλές και στις κακές στιγμές».

Για το ντέρμπι με την Παρτίζαν και για το ότι ανέλαβε την ομάδα ενώ ξεκίνησε η σεζόν: «Αν φοβόμουν, θα έμενα σπίτι μου (γέλια). Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Το έκανα με τον Ολυμπιακό. Το έζησα με τη Μακάμπι. Πιο παλιά με τον Πανιώνιο. Έχω εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ