Σοκ στην Αδριατική Λίγκα: Ο Ερυθρός Αστέρας καταγγέλλει επίθεση από μασκοφόρους χούλιγκαν!

Σοκ στην Αδριατική Λίγκα: Ο Ερυθρός Αστέρας καταγγέλλει επίθεση από μασκοφόρους χούλιγκαν!

Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας καταγγέλλει επίθεση και ξυλοδαρμό από Κροάτες χούλιγκαν μία μέρα πριν από το ματς με τη Ζαντάρ.

Απίστευτες καταγγελίες από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα!

Όπως έκαναν γνωστό οι «ερυθρόλευκοι», μία μέρα πριν από το ματς στην έδρα της Ζαντάρ για την Αδριατική Λίγκα, μέλος της διοίκησης και δύο δημοσιογράφοι οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με την αποστολή της ομάδας δέχθηκαν επίθεση από Κροάτες χούλιγκαν.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Άρης 0-2: «Καθάρισε» στο Πανθεσσαλικό με Μορόν και Νταρίντα

Υπό τον φόβο νέων επεισοδίων μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ζήτησε το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Αστέρα ο Μπιανκόν

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Το απόγευμα του Σαββάτου, σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, ένα μέλος της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα δέχθηκε επίθεση χωρίς λόγο, ενώ βρισκόταν με φίλο της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και με δύο δημοσιογράφους που συνόδευαν την αποστολή που γύρισε από τη Βαρκελώνη. Όλοι δέχθηκαν βάναυση επίθεση από μασκοφόρους χούλιγκανς και έχουν τραυματιστεί.

Απαιτούμε την άμεση αντίδραση από τις αρχές, πρώτα από την αστυνομία της Κροατίας. Είναι απίστευτο άνθρωποι της ομάδας, χωρίς διακριτικά της, να δέχονται επιθέσεις. Είναι επίσης σύμπτωση ότι έχουμε πληροφορίες πως και οι δύο επιθέσεις σχετίζονται με τον ίδιο άνθρωπο, με τον οδηγό ταξί που μετέφερε τους δημοσιογράφους και το μέλος της διοίκησης από το αεροδρόμιο.

Εξαιτίας όλων αυτών, ζητήσαμε επίσημα ο αγώνας με τη Ζάνταρ το απόγευμα της Κυριακής (12/11) να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η ανοιχτή επιστολή των οπαδών της Ζάνταρ δημιούργησε ένταση χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κυνήγι της αποστολής του συλλόγου μας, με αποτέλεσμα οι συνθήκες για την αναμέτρηση να μην χαρακτηρίζονται κανονικές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ