Ρόμπερτς: «Νιώθω πως τους απογοήτευσα. Θα είμαι πιο επιθετικός»

Ρόμπερτς: «Νιώθω πως τους απογοήτευσα. Θα είμαι πιο επιθετικός»

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε την αυτοκριτική του και έδωσε το σύνθημά του για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων».

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκανε την αυτοκριτική του μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και έδωσε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα.

Δεν ήταν ο παίκτης που περίμενε ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ ενθουσίασε στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά στα κρίσιμα, έχει προβληματίσει με την απόδοσή του.

Πάντως μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο οποίο ήταν και ο κορυφαίος για τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε την αυτοκριτική του και έδωσε το σύνθημά του για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων».

Αρχικα τόνισε «Χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Έπρεπε να βγούμε και να παίξουμε πιο επιθετικά σε αυτή την αναμέτρηση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κατά κάποιο τρόπο δοκιμαστικό για εμάς και ο αντίπαλός μας έπαιξε επιθετικά. Όμως, στο δεύτερο θέλαμε να τους επιτεθούμε και το κάναμε. Ευτυχώς μπήκαν τα σουτ, όλα τα παιδιά συνέβαλαν και ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση προς τα μπροστά…».

Ερωτηθείς για το τι έλειψε από τους «ερυθρόλευκους» στα προηγούμενα ματς, απάντησε: «Το Νο1 ήταν η επιθετικότητα. Και πρώτα από όλα εγώ… Πρέπει να παίζω επιθετικά και νιώθω πως απογοήτευσα την ομάδα μου. Θέλω να είμαι επιθετικός και όλο αυτό ξεκινά από εμένα. Για αυτό μπήκα στο παρκέ και έκανα αυτή την προσπάθεια στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Όμως, πολλοί συμπαίκτες μου βγήκαν μπροστά σε αυτή την αναμέτρηση, οπότε το κλειδί είναι να παίζουμε επιθετικά» για να κλείσει αναφορικά με τη συνέχεια ότι«Το κλειδί στο επόμενο ματς, αλλά και στα υπόλοιπα, είναι να είμαστε δυνατοί και σε άμυνα και σε επίθεση. Η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο είναι μια καλή αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ