Τρινκιέρι: «Είμαι ευγνώμων στην Μπάγερν για όσα έζησα»

Τρινκιέρι: «Είμαι ευγνώμων στην Μπάγερν για όσα έζησα»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στην πορεία του στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στο ιταλικό μπάσκετ.

Mετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου ο Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα μέχρι να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη «Repubblica-Bologna» μιλώντας για τον καιρό που ήταν στην ομάδα του Μονάχου, αλλά και για την πορεία του ιταλικού μπάσκετ.

Oι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:

Για το ιταλικό μπάσκετ: «Από την σκοπιά του μπάσκετ, το να έχεις δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι ένας θετικός παράγοντας και επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι ένα μέρος για μπάσκετ, πολύ περισσότερο από άλλες χώρες που έχω πάει, και είναι μια παράδοση που θα κρατήσει το ιταλικό πρωτάθλημα ψηλά. Ο άλλος παράγοντας είναι μια σχολή προπονητών ανώτατου επιπέδου. Το σερβικό έχει καλύτερο όνομα, έχουν ταξιδέψει νωρίτερα και περισσότερο, αλλά γίνεται και εδώ στην Ιταλία τώρα».

Για την Μπάγερν: «Δεν είναι μια απάντηση που πρέπει να δώσω. Στην Μπάγερν είμαι ευγνώμων για τον κύκλο που βίωσα, τρία όμορφα και έντονα χρόνια, σκαμπανεβάσματα. Τώρα το βλέπω όπως κάθε άλλη ομάδα. Δεν έχω όρεξη να κάνω συγκρίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ