Η Ρόδος που… ξέχασε ο Σλούκας και ο «πρώτος βασικός τίτλος»

Η Ρόδος που… ξέχασε ο Σλούκας και ο «πρώτος βασικός τίτλος»

Το Σούπερ Καπ δεν είναι βασικός τίτλος σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Αν χάνεις στον τελικό 75-51 πώς να είναι;

Κύπελλο στην Κρήτη και Final 8 με φαβορί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όπως είναι λογικό. Και σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης ο «πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς».

Ο Σλούκας που προφανώς χωρίζει τους τίτλους σε «βασικούς» και «αναπληρωματικούς». Σε πολύ καλούς και σε «έλα μωρέ τώρα, σιγά τον τίτλο». Πως άλλωστε μπορεί να προκύψει… βασικός τίτλος;

Διαβάστε επίσης: Το τετ α τετ Μεντιλίμπαρ-Φορτούνη και η «ειδική οδηγία» της Δευτέρας

Μήπως όμως το Κύπελλο έγινε ο «πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς» γιατί ο κανονικός πρώτος τίτλος της χρονιάς που παίχτηκε στην Ρόδο στην αρχή της σεζόν, το Σούπερ Καπ, δεν κατέληξε στα χέρια του; Μήπως γιατί στην Ρόδο ο Παναθηναϊκός στον οποίο ανήκει από το καλοκαίρι γνώρισε την συντριβή από τον Ολυμπιακό με το 75-51 να δίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, τον… αναπληρωματικό τίτλο σύμφωνα με τον Σλούκα, στους «ερυθρόλευκους»;

Ήταν άραγε για τον Σλούκα και πέρσι το Σούπερ Καπ… μη βασικός τίτλος της χρονιάς, όταν τον κατακτούσε με τον Ολυμπιακό; Και αν τελικά δεν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει το Κύπελλο την Κυριακή μήπως θα γίνει «κυπελάκι» και ο πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς γίνει το πρωτάθλημα που είναι πρώτος και με πλεονέκτημα όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός; Είναι προφανέστατο πως κάθε τίτλος δεν έχει την ίδια βαρύτητα, άλλο το Σούπερ Καπ, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο, άλλο η Ευρωλίγκα.

Αλλά κάθε τίτλος, είναι τίτλος. Δεν βρίσκεις εύκολα βασικούς και αναπληρωματικούς τίτλους, εκτός αν θέλεις να… βρίσκεις ή να… ξεχνάς τελικούς και τίτλους που έχασες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ