Πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Τη διοργάνωση πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ για παιδιά 10-15 ετών με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρότεινε σήμερα στην ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος. Το τουρνουά θα διοργανώνεται από κοινού από την ΚΕΔΕ και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με την συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από […]

Τη διοργάνωση πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ για παιδιά 10-15 ετών με την ονομασία «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρότεινε σήμερα στην ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος. Το τουρνουά θα διοργανώνεται από κοινού από την ΚΕΔΕ και τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με την συμμετοχή των τοπικών ομοσπονδιών και ομάδων καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα.

Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και ο Πρόεδρος κ. Πατούλης θα αναλάβει την πρωτοβουλία υλοποίησής της.

Στην πρότασή του προς την ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά οι μικροί αθλητές επικοινωνούν με παιδιά άλλων τόπων και αντιλαμβάνονται επί της ουσίας σημαντικά μηνύματα αλλά και διαχρονικές όσο και επίκαιρες αξίες όπως η συνέπεια, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η ευγενής άμιλλα και η φιλία.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αλλά και για να μνημονεύεται από τους νεότερους αθλητές το όνομα ενός πολύ σημαντικού παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ