Βράβευσε τους Παίδες του ΑΟΠΦ ο Σαρικόπουλος (pics)

Βράβευσε τους Παίδες του ΑΟΠΦ ο Σαρικόπουλος (pics)

Ο Έλληνας σέντερ του Πανιωνίου βρέθηκε στην εκδήλωση της ομάδας και χάρισε χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά.

Καλεσμένος του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος, για την βράβευση του παιδικού τμήματος του, το οποίο αήττητο έφτασε στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ κατακτώντας και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Έλληνας σέντερ του Πανιωνίου παρέδωσε τα βραβεία στα παιδιά, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες, ενώ πριν την έναρξη της τελετής έπαιξε μαζί τους μοιράζοντας πολλά χαμόγελα.

Παρών στην εκδήλωση στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν»,  ήταν και ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, κ.Διονύσης Χατζηδάκης, με τον ίδιο να αναφέρει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΑΟΠΦ, κ.Νίκο Δέτση: «Στόχος του ΑΟΠΦ είναι να χτίσει βήμα-βήμα μια ομάδα, η οποία θα στηρίζεται στα παιδιά από το Παλαιό Φάληρο, τα οποία θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Αυτός είναι ο στόχος. Ο Δήμος από την πλευρά του ήταν στο πλευρό του συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι. Φυσικά τα χρήματα τα οποία επενδύονται στην ομάδα θέλουμε να επενδύονται με διαφάνεια και για το καλό του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ΑΟΠΦ ‘πρέπει’ να κάνει πρωταθλητισμό».

Η ομάδα παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στην LAMNDA MARINA FLISVOS A.E. για την στήριξή της, αλλά και στον γιατρό, Στέλιο Πιππή για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ