Διέρευσε το βίντεο με το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Λαζάρεβιτς και Νάναλι (vid)

Διέρευσε το βίντεο με το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Λαζάρεβιτς και Νάναλι (vid)

Στην δημοσιότητα ήρθε το βίντεο με το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Νάναλι και του Λαζάρεβιτς, μετά το ντέρμπι του Ερυθρού Αστέα με την Παρτιζάν για τους τελικούς της ABA Liga

Η σερβική ιστοσελίδα Telegraf έφερε στο φως της δημοσιότητας πλάνα από τον ξυλοδαρμό του Τζέιμς Νάναλι στον Στεφάν Λαζάρεβιτς.

Το βίντεο δεν δείχνει πως ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο, αλλά απεικονίζει τον Νάναλι να χτυπά προς την πλευρά όπου εμφανίζεται ο Λαζάρεβιτς και μετά ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα να του επιτίθεται.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και διαιτητή του τελικού του Conference League

Μάλιστα, ο Σέρβος ξαπλώνει τον Αμερικανό στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια μπαίνουν στη μέση παίκτες και από τον Αστέρα και από την Παρτίζαν.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες παίζουν στο Game 3 των τελικών απόψε (21:30) με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (2-0) να χρειάζεται μία νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα της ABA Liga.

Ο Αστέρας έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του τραυματισμένου Λαζάρεβιτς, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Νάναλι, με τη Λίγκα να απαντάει ότι έχει επιληφθεί του θέματος, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί για όσα γίνουν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ