Γουίλμπεκιν: «Μένει μια μεγάλη απογοήτευση για την ήττα, αλλά κυρίως για την εικόνα μας»

Γουίλμπεκιν: «Μένει μια μεγάλη απογοήτευση για την ήττα, αλλά κυρίως για την εικόνα μας»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σκότωσε τις φιλοδοξίες της Φενέρμπαχτσε για διάκριση στο Final Four της φετινής Εuroleague στάθηκε ο Σκότι Γουίλμπεκιν μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνεση την Φενέρμπαχτσε (73-57) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four 2024 και θα διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/5,21:00) κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την 7η Euroleague της ιστορίας του.

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η τουρκική ομάδα δεν έπαιξε με τον τρόπο που ήξερε κόντρα στον Παναθηναϊκό κι γι’ αυτό ευθύνονται οι πράσινοι, ενώ στάθηκε και στη δική του απογοητευτική απόδοση.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο Πίτερς, ο ΜακΚίσικ και ο Γκος- Αλλά τρεις δεν φτάνουν κόντρα σε αυτή την Ρεάλ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

«Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία, αλλά στο τέλος μένει μια μεγάλη απογοήτευση για την ήττα και προπάντων για την εικόνα μας. Θέλαμε να παίξουμε με τον τρόπο μας, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε σχεδόν τίποτε σωστό. Τα εύσημα ανήκουν, βέβαια, στον Παναθηναϊκό, αφού δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτά που θέλαμε, ενώ οι αντίπαλοί μας έδειξαν από την αρχή πως ήξεραν καλά τι έπρεπε να κάνουν για να νικήσουν.

Είμαι απογοητευμένος για την απόδοση της ομάδας και προπάντων για τη δική μου απόδοση. Τι άλλο να πούμε τώρα. Είναι τόσο απλά τα πράγματα για το τι συνέβη και το δείχνει το τελικό σκορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ