Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Στα προκριματικά της Ευρωλίγκας οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την BC Nadezhda από τη Ρωσία ή με την TS Wisla Krakow από την Πολωνία – Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Ιουλίου στο Μόναχο.

Μάχη για να εισέλθει στους ομίλους της Ευρωλίγκας θα δώσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες θα λάβουν μέρος στα προκριματικά της διοργάνωσης και θα παλέψουν για να περάσουν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας λόγω κριτηρίων της FIBA αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας είτε την BC Nadezhda από την Ρωσία είτε την TS Wisla Krakow από την Πολωνία. Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Ιουλίου στο Μόναχο, ενώ μαζί με τον Ολυμπιακό στην κληρωτίδα για τα προκριματικά θα μπουν επίσης οι BC Nadezhda (Ρωσία), Cukurova Basketbol (Τουρκία ), ESBVA-LM (Γαλλία), Atomeromu-TARR KSC Szekszard (Ουγγαρία), Umana Reyer Venezia (Ιταλία), TS Wisla Krakow (Πολωνία) και TTT Riga (Λετονία).

Ο πρώτος αγώνας της προκριματικής φάσης έχει οριστεί στις 9 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στις 12 Οκτωβρίου. Οι ομάδες που ήδη έχουν περάσει στους ομίλους είναι οι UMMC Ekaterinburg (Ρωσία), Fenerbahce (Τουρκία), Tango Bourges Basket (Γαλλία), Sopron Basket (Ουγγαρία), Famila Basket Schio (Ιταλία), ZVVZ USK Prague (Τσεχία), CCC Polkowice (Πολωνία), CB Avenida (Ισπανία), Mithra Castors Braine (Βέλγιο), Dynamo Kursk (Ρωσία), Hatay BB (Τουρκία) και Flammes Carolo Basket (Γαλλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ