Με τη Βίσλα Κρακοβίας κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Με τη Βίσλα Κρακοβίας κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση για τους ομίλους της Euroleague του γυναικείου μπάσκετ έγινε στο Μόναχο και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βίσλα Κρακοβίας για να μπει στους Ομίλους της διοργάνωσης.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, απόλυτη κυρίαρχος στην Ελλάδα μετά το νταμπλ που κατέκτησε, φιλοδοξεί και σε μια καλή πορεία στην Euroleague της επόμενης περιόδου.

Για να γίνει αυτό όπως θα πρέπει να περάσει από την προκριματική φάση όπου μπαίνει με άλλες επτά ομάδες οι οποίες διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βίσλα Κρακοβίας. Οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν τις Πολωνές με μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας θα γίνει εντός έδρας για τον Ολυμπιακό στις 9 Οκτωβρίου και το επαναληπτικό παιχνίδι θα λάβει χώρα στην Πολωνία στις 12 του ίδιου μήνα.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας στο Μόναχο,  ο General Manager της ομάδας,  Παναγιώτης Φασούλας, και η Team Manager, Εύη Δημητράτου.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, δήλωσε σχετικά με την κλήρωση: «Είναι ευχάριστο να βλέπεις μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει στην Euroleague και να βλέπεις το όνομα της στον πίνακα των κληρώσεων. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός. Και οι δύο ομάδες που ήταν πιθανό να τύχουμε ως αντίπαλοι είναι σίγουρα πιο έμπειρες από τις ελληνικές και διαθέτουν ρόστερ με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε στην δική μας ομάδα που είναι νεανική βέβαια αλλά  συνδυάζει την εμπειρία με νέες παίκτριες και έχει πολλή μεγάλη φιλοδοξία και θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι καλύτερο δυνατό για να περάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Σε κάθε περίπτωση και αν δεν περάσουμε στον όμιλο, στο Eurocup τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από πέρσι, είμαστε πιο έμπειροι και μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας. Οπότε θα προσπαθήσουμε καλύτερη πορεία από πέρσι και είναι σίγουρο ότι θα την έχουμε γιατί ήδη θα έχουμε συμμετάσχει και στα προκριματικά της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ