Παπαμακάριος : Έγινε υπεύθυνος ακαδημιών του Ηφαίστου Λήμνου

Παπαμακάριος : Έγινε υπεύθυνος ακαδημιών του Ηφαίστου Λήμνου

Ο Ήφαιστος Λήμνου συμφώνησε με τον Μανώλη Παπαμακάριο και ο παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας θα αναλάβει χρέη υπευθύνου της οργάνωσης των ακαδημιών.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος σήμερα νωρίς το μεσημέρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το επαγγελματικό μπάσκετ και είναι έτοιμος να αναλάβει πόστο στον Ήφαιστο Λήμνου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ αναλαμβάνει από σήμερα την οργάνωση των ακαδημιών του Ηφαίστου, ενώ παράλληλα θα εκτελεί και χρέη αθλητικού διευθυντή του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μανώλης Παπαμακάριος στον Ήφαιστο Λήμνου

Με μεγάλη χαρά ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μανώλη Παπαμακάριο. Ο πρώην πλέον παίκτης, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόσυρσή του από την ενεργό δράση, θα αναλάβει μια ιδιαίτερα και νευραλγική θέση στη Λήμνο και δεν είναι άλλη από την ανάληψη και οργάνωση των ακαδημιών μπάσκετ του νησιού.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο του αθλητισμού θα τελεί επίσης χρέη Sports Director του Ηφαίστου Λήμνου που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας δήλωσε: «Αρχικά να πω ότι σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Αφενός ανακοίνωσα την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια και αφετέρου ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο ανοίγει αυτόματα για μένα. Θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μια χρόνια επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όραμα της οικογένειας Μπούμπουρα για τη σωστή δημιουργία και λειτουργία των ακαδημιών στη Λήμνο με έπεισε ώστε να κάνω και εγώ από την πλευρά μου το όνειρό μου πραγματικότητα δηλαδή την ενασχόλησή μου με τα παιδιά. Οι μικροί αθλητές είναι η συνέχεια του αγαπημένου μας αθλήματος και θα δώσω την ψυχή μου ώστε να προσφέρουμε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του.

Επίσης, είναι μεγάλη μου τιμή που επιπρόσθετα με το νέο εγχείρημα των ακαδημιών, θα συνεργαστώ με τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο ώστε να κάνουμε μια ομάδα που θα είναι το «στολίδι» της Λήμνου και η καλύτερη διαφήμιση του νησιού. Εύχομαι όλοι να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας παρουσιάζοντας κάτι το οποίο θα είναι αξιοθαύμαστο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Μπούμπουρα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ