Τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Basketball Without Borders

Τετραπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Basketball Without Borders

Οι Ρογκαβόπουλος, Αντετοκούνμπο, Ζευγαράς και Κλωνάρας θα βρεθούν στο Βελιγράδι στο κορυφαίο τουρνουά 17χρονων υπό την αιγίδα του ΝΒΑ. Μαζί τους και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Τα βλέμματα των ανθρώπων του ΝΒΑ αναμένεται να στραφούν στους Νίκο Ρογκαβόπουλο (ΑΕΚ), Άλεξ Αντετοκούνμπο (Dominican High School), Δημήτρη Κλωνάρα (ΠΑΟΚ), Θωμά Ζευγαρά (Ολυμπιακός) και Αλεξέι Ποκουσέφσκι (Ολυμπιακός) καθώς θα εκπροσωπήσουν το ελληνικού μπάσκετ στο Basketball Without Borders στο Βελιγράδι.

Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες μαζί με τον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών στο τουρνουά στην Σερβία (15-18/8) με τη συμμετοχή των καλύτερων 17χρονων παικτών στην Ευρώπη.

Μια ιδιαίτερη τιμή για τους αθλητές καθώς θα αγωνιστούν σε ένα καμπ το οποίο γίνεται, υπό την αιγίδα του ΝΒΑ και διεξάγεται για πρώτη φορά στο Βελιγράδι.

Στο Basketball Without Borders αναμένεται μεταξύ άλλων να αγωνιστούν και οι Τομ Ντιγκμπέ (Γαλλία – Μπαρτσελόνα), Ντένι Αβντίγια (Ισραήλ – Μακάμπι) και  Πάβελ Ζακχάροβ (Ρωσία – Ζενίτ) που ήδη έχουν δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ