Νίκος Λάσκαρης: Την Πέμπτη απολογείται στον ανακριτή

Νίκος Λάσκαρης: Την Πέμπτη απολογείται στον ανακριτή

Αγωνία στον κόσμο του Αρη για τον Νίκο Λάσκαρη καθώς την Πέμπτη απολογείται στην ανακρίτρια και εκεί θα αποφασιστεί αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι.

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του Νίκου Λάσκαρη, όσον αφορά τη διαμάχη του με τον Λετονό επιχειρηματία, θα έχουμε προσεχώς. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Dikografies.blogspot.gr», το πρωί της Πέμπτης (23/11), ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης θα βρεθεί στο γραφείο της ανακρίτριας κας. Γκούμα προκειμένου να απολογηθεί για αναφορικά με την υπόθεση σχετικά με την διαδικτυακή πώληση χρυσού.

Πάντοτε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ανακρίτρια θα καλέσει και την σύζυγο του Λάσκαρη, Τζώρτζια Ευσεβίου η οποία εδώ και αρκετό καιρό παραμένει άφαντη.

Να σημειώσουμε πως οι 46χρονος επιχειρηματίας θα απολογηθεί για τα κακουργήματα της απάτης, υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, που επισύρουν προφυλάκιση και πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πλευρά του Λετονού ο πρόεδρος της ομάδας του Άρη και ή σύζυγος του «με δόλια τεχνάσματα και απατηλές υποσχέσεις, του άρπαξαν 915 κιλά χρυσου και 57 εκατομύρια ευρώ».

Να προσθέσουμε επίσης πως ο Μίκαελ Σουμπότινς ισχυρίζεται πως ο Λάσκαρης χρησιμοποίησε μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων για να αγοράσει τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης.

Έτσι, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν τελικά ο Λάσκαρης κριθεί προφυλακιστέος ή όχι, εξέλιξη που φυσικά αναμένουν με αγωνία άπαντες και στην ομάδα μπάσκετ του Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ