Δώνης : «Άνθρωπος με ήθος και αρχές ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Δώνης : «Άνθρωπος με ήθος και αρχές ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως επρόκειτο για άνθρωπο με ήθος και αρχές, ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων γνωρίζουν τι σημαίνει για το Τριφύλλι ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ηγούμενος, μαζί με τον Νίκο Νταμίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο, της αποστολής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, που βρέθηκε σύσσωμος στο γήπεδο για να τιμήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού παραχώρησε δηλώσεις προ της έναρξης και μίλησε για τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη της Πράσινης ΚΑΕ, τονίζοντας πως επρόκειτο για έναν ικανότατο πρόεδρο, αλλά και άνθρωπο με ήθος και αρχές. Επίσης, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν οι ποδοσφαιριστές των Πράσινων γνωρίζουν ποιος είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Πρώτα απ’ όλα ήταν υποχρέωση μας να έρθουμε να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έχει δώσει τόσα για την ιδέα του Παναθηναϊκού. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρα από ικανότατος πρόεδρος ήταν ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Νομίζω ότι έχει δείξει τον δρόμο πως ένας παράγοντας μπορεί να διοικήσει σωστά, πέρα από την αγάπη που είχε για το σύλλογο».

Για το αν οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού γνωρίζουν ποιος ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος: «Νομίζω είναι σημαντικό οι παίκτες να ξέρουν την ιστορία της ομάδας που αγωνίζονται, το είπα και πρόσφατα γιατί μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας και την οργάνωση να βλέπουμε ποιοι έχουν προσφέρει και νομίζω ότι και στο ποδόσφαιρο του το αναγνωρίζουν αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ