Ολυμπιακός: Πρόβα για Βίσλα μέσω… Εσπερίδων

Ολυμπιακός: Πρόβα για Βίσλα μέσω… Εσπερίδων

Οι Ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα της Καλλιθέας την Τετάρτη (03/10, 18:45), φιλικό προετοιμασίας στο οποίο ο Γιώργος Παντελάκης θα κάνει δοκιμές ενόψει της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα.

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός πριν την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη να δίνει το  τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της πριν τις αναμετρήσεις με την Βίσλα Κρακοβίας (09/10 εντός έδρας το πρώτο ματς και 12/10 στην Πολωνία η δεύτερη αναμέτρηση), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (03/10, 18:45) τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, με τον προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία για τρίτο συνεχόμενο φιλικό να δοκιμάσει πράγματα έχοντας ένα γεμάτο ρόστερ στη διάθεσή του, πλην της Ρίτα Ρασίντ η οποία είναι τραυματίας.

Παράλληλα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη Νίκη Λευκάδας για την φιλοξενία της στο νησί του Ιονίου για το 3ο Διεθνές Τουρνουά Λευκάδας.

Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θέλει να ευχαριστήσει τη Νίκη Λευκάδας για την πρόσκλησή της στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Γυναικών και την φιλοξενία της αυτές τις ημέρες στο νησί του Ιονίου. Ήταν ένα άρτιο τουρνουά από θέμα οργάνωσης, με δυνατές αναμετρήσεις και πολύ όμορφο μπάσκετ.

Η Νίκη Λευκάδας ήταν η καλύτερη οικοδέσποινα για όλες τις ομάδες και οι άνθρωποι της έκαναν τα πάντα για να λειτουργήσει στην εντέλεια το τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ