Στο ΣΕΦ οι Παπανικολάου και Μπόγρης (pics)

Στο ΣΕΦ οι Παπανικολάου και Μπόγρης (pics)

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι παρακολουθούν την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας με αντίπαλο την Βίσλα, για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας - Δίπλα στις Ερυθρόλευκες και οι Μιχάλης Κουντούρης και Παναγιώτης Φασούλας.

Στο πλευρό του Γιώργου Παντελάκη και των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών στέκονται έμπρακτα οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή την ώρα στο ΣΕΦ και παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με αντίπαλο την Βίσλα Κρακοβίας για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Μαζί τους βρίσκεται ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της πειραϊκής ΚΑΕ, αλλά και team manager της ανδρικής ομάδας, Χρήστος Μπαφές.

Στο γήπεδο είναι επίσης ο τζένεραλ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας, Παναγιώτης Φασούλας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αλλά και η πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η παρουσία τους αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο, προκειμένου ο σύλλογος να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους και να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ