Χατάι – Ολυμπιακός 71-55

Χατάι – Ολυμπιακός 71-55

Οι Ερυθρόλευκες δεν τα κατάφεραν στην Τουρκία και γνώρισαν την 4η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Χατάι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες ηττήθηκαν στην Τουρκία με 71-55 για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων και μόνο η Τζέσικα Τόμας είχε διψήφιο αριθμό πόντων, με την Αμερικανίδα να ολοκληρώνει το ματς με 14. Αντίθετα, η προπονήτρια της Χατάι είδε τρεις παίκτριές της να σκοράρουν πάνω από 10. Συγκεκριμένα, πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Χιντ Μπεν Αμπντελκαντέρ με 21 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Γκλόρι Τζόνσον και Κατσιαρίνα Σνιτσίνα με 17 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Στα του παιχνιδιού, οι νταμπλούχες Ελλάδας ξεκίνησαν πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 8ο λεπτό προηγήθηκαν με 11-10, ωστόσο, οι Τουρκάλες αντέδρασαν και έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 16-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Χατάι ανέβασε την πίεσή της, «εγκλώβισε» τις Ερυθρόλευκες και με εξαιρετική άμυνα έφτασε στο +11 (28-17), ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την τούρκικη ομάδα να προηγείται με 41-28. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να βρει αντίδοτο στην εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων. Οι Τουρκάλες από την άλλη, διατήρησαν το προβάδισμα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά τη σημερινή νίκη η Χατάι έχει πλέον ρεκόρ 2-2, ενώ ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη στη διοργάνωση. Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη, ωστόσο, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες, που θα τις βοηθήσουν πολύ ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 41-28, 56-42, 71-55.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ