Φενερμπαχτσέ – Αφιόν 92-68

Φενερμπαχτσέ – Αφιόν 92-68

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σκόρπισε την Αφιόν με 92-68 και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγες ημέρες πριν ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε άνετα της Αφιόν με 92-68 για το Τουρκικό πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και έφτασε σε ακόμη μία άνετη νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Τζόφρι Λοβέρν με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους πρωτοπόρους της Ευρωλίγκας, με τους Αχμέτ Ντουβερίογλου και Έρικ Γκριν να προσθέτουν 16 και 13 πόντους αντίστοιχα και να συμβάλλουν στη νίκη των πρωταθλητών Τουρκίας. Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκτός 12αδας και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Η Φενέρ που βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 10-1 αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τετάρτη 18/12 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μπουντούτσνοστ εκτός έδρας την Παρασκευή 20/12. Το βλέμμα της ομάδας του Ομπράντοβιτς είναι στραμμένο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μία αρκετά κρίσιμη εβδομάδα για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ