Μίσσας : «Να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα»

Μίσσας : «Να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα»

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για το πρωτάθλημα.

Tη Δάφνη Αγίου Δημητρίου φιλοξενεί ο Ολυμπιακός στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Κυριακή (03/12 , 14:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, μετά το παιχνίδι της Λετονίας με τη Ρίγα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, όπου και θα τον περιμένει η Σέπσι.

Για το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, στο osfp.gr τονίζοντας: «Σίγουρα προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι έχοντας δώσει μία πολύ μεγάλη μάχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα να ξεπεράσουμε το κομμάτι της κούρασης, η οποία υπήρχε και από τις μετακινήσεις και από το παιχνίδι με τη Ρίγα.

Φυσικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Είναι συνήθεια μίας ομάδας που παίζει στην Ευρώπη να έχει συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα.

Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και την ίδια προσήλωση που έχουμε όλο αυτό το διάστημα».

Η Ελένη Καπογιάννη δεν θα έχει στη διάθεσή της την Αφροδίτη Κοσμά, τις «ερυθρόλευκες» να αγωνίζονται με τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ