Σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης του Παπανικολάου (pic)

Σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης του Παπανικολάου (pic)

O Δημήτρης Παπανικολάου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δίνει τη δυνατότητα νοσηλείας σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή πρόσβαση σε καλούς γιατρούς.

Ο παλαίμαχος άσος ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αν κάποιος follower του δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να του στείλει ένα μήνυμα ώστε να βοηθηθεί από την Κλινική Αθηνών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παπανικολάου:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με την εκπρόσωπο της κεντρικής κλινικής Αθηνών Κα Παπαγιανοπουλου ώστε να ενημερώθω για τις υπηρεσίες της ως άνω κλινικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής εκτος από τη διαπίστωση μου πως πρόκειται για ένα ερευνητικό και θεραπευτικό κέντρο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου διαπίστωσα ότι απαρτίζεται από καταρτισμένο και πολύ ευγενικό ιατρικό επιτελείο πολύ φιλικό προς τον ασθενή.

Η κεντρική κλινική Αθηνών λοιπόν καλύπτει μια ευρεία γκάμα προβλημάτων σε 24 ώρη βάση.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Αν κάποιος φίλος η φίλη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ και αντιμετωπίζει καποιο πρόβλημα υγείας με πλήρη εχεμύθεια από πλευράς μου να μη διστάσει να μου στείλει μήνυμα.

Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ