Στα εγκαίνια γραφείων χορηγού εταιρείας ο Ολυμπιακός (vids)

Στα εγκαίνια γραφείων χορηγού εταιρείας ο Ολυμπιακός (vids)

Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας των Πειραιωτών. Το παλεύει για Μακάμπι ο Παπανικολάου.

Σε εκδήλωση χορηγού του παραβρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4/2) ο Ολυμπιακός.  Συγκεκριμένα  οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της Volton (Εταιρεία παροχής Ηλεκτρικής ενέργειας) που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού

Την ομάδα εκπροσώπησαν οι Ζακ ΛεΝτέι, Κώστας Παπανικολάου, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Γιώργος Μπόγρης οι οποίοι και φωτογραφήθηκαν με τους υπαλλήλους της εταιρίας, κάθισαν για αρκετή ώρα μαζί τους και σ τη συνέχεια ανακρίθηκαν από τους εκπροσώπους του Τύπου για την εταιρία αλλά και τη συνέχεια της ομάδας τους στην Ευρωλίγκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παπανικολάου θα προσπαθήσει να προλάβει το σημαντικό ματς με τη Μακάμπι στις 7 του μηνός στο Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Ελληνας φόργουορντ προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς (κάνοντας παράλληλα ειδικές θεραπείας) και πλέον μένει να φανεί αν τελικά ο Ντέιβιντ Μπλατ θα το έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο ματς κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ανάλογη προσπάθεια κάνει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, η συμμετοχή του οποίου επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ