Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός επέλεξε το τολμηρό μονοπάτι»

Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός επέλεξε το τολμηρό μονοπάτι»

Ο τεχνικός της Μακάμπι μίλησε για τις ομοιότητες - διαφορές ανάμεσα σε ισραηλινό και ελληνικό πρωτάθλημα, και παράλληλα αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις που έκανε ρωτήθηκε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ όσον αφορά τη στάση του Ολυμπιακού, την χαρακτήρισε τολμηρή.

«Δεν ξέρω ακόμη τη φιλοσοφία και πως λειτουργούν τα πράγματα. Δεν είμαι πολύ χρόνο εδώ για να σχολιάσω το ζήτημα. Ακόμη μαθαίνω τη λίγκα. Νομίζω συνολικά ότι τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα οι ομάδες ζητούν περισσότερο ίσες ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε εξυπνότεροι και να σκεφτούμε πώς θα βελτιώσουμε το μπάσκετ, γιατί η βιομηχανία χρειάζεται αλλαγλες. Το μπάσκετ θα πρέπει να πηγαίνει μπροστά και στο τέλος θα πρέπει να βρεθούν νέα ιδέες, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι αυτές οι καταστάσεις γίνονται όλη την ώρα και όχι μόνο αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους για να βρουν μία λύση, αλλά δεν έγινε τίποτα, επέλεξαν το τολμηρό μονοπάτι» είπε ο Σφαιρόπουλος σε media της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ