Μπάχαλο με την Α2: Η ΕΟΚ αφαίρεσε τον Ολυμπιακό από την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον… επανέφερε

Μπάχαλο με την Α2: Η ΕΟΚ αφαίρεσε τον Ολυμπιακό από την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον… επανέφερε

Απίστευτα πράγματα στην ΕΟΚ με το έγγραφο της προκήρυξης με τα ονόματα Ολυμπιακού και Κολοσσού να... ανεβοκατεβαίνει και να αντικαθίσταται από το παλαιότερο με Ομάδες Χ και Ψ, πριν επιστρέψουν και πάλι στην κανονικότητα.

Η ΕΟΚ έδωσε σήμερα (16/7) στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό Ρόδου να βρίσκονται κανονικά μέσα σε αυτή, μεταξύ των 16 ομάδων που θα λάβουν μέρος.

Στη συνέχεια όμως η προκήρυξη άλλαξε εκ νέου με τις δύο ομάδες να αντικαθιστώνται από Ομάδα Χ και Ομάδα Ψ, όπως άλλωστε ήταν αρχικά πριν τελεσιδικήσει η απόφαση υποβιβασμού του Ολυμπιακού στην Α2. Βέβαια το σκηνικό… μπάχαλου και παράνοιας συνεχίστηκε με την προκήρυξη που ανέφερε τα ονόματα των δύο υποβιβασμένων να επανέρχεται

Όπως και να έχει η τελική ημερομηνία που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα είναι μέχρι την Παρασκευή 19/7. Ωστόσο το σκηνικό έρχεται να μπερδέψει και η άρνηση της ΕΟΚ να επικυρώσει από μέρους της τη βαθμολογία της Basket League, με το Λαύριο να βρίσκεται και αυτός στον δρόμο προς την Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ