ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Χάνει το Gomelsky Cup ο Κουφός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Χάνει το Gomelsky Cup ο Κουφός

Ο Ελληνας σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια του Gomelsky Cup, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η ΤΣΣΚΑ στο Gomelsky Cup, καθώς ο Κώστας Κουφός τραυματίστηκε στο πόδι και θα χάσει τα παιχνίδια της ρώσικης ομάδας.

Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Ιτούδη στο Gloria Cup που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία και κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί στους αγώνες του Gomelsky Cup, για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάσταση της υγείας του.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κουφό, ο οποίος θα μείνει στην άκρη του πάγκου για να είναι απόλυτα έτοιμος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Gomelsky Cup εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι η οικοδέσποινα, θα αγωνιστούν επίσης οι Ολυμπιακός και Προμηθέας, αλλά και η Ουνικς Καζάν των Δημήτρη Πρίφτη και Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ