Το ελληνικό μπάσκετ σε μια φωτογραφία

Το ελληνικό μπάσκετ σε μια φωτογραφία

Όταν ο Νίκος Γκάλης βραβεύει τους Παπαλουκά, Διαμαντίδη και Σπανούλη, τα λόγια περιττεύουν για το ελληνικό μπάσκετ…

Σε μια βραδιά που εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Γκάλης και οι τρεις προαναφερθέντες μαζί με πάρα πολλούς άλλους τον τίμησαν με την παρουσίας τους, εκείνος τους ανταπέδωσε την τιμή. Έδωσε στους Θοδωρή Παπαλουκά, Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανουλη από ένα βραβείο και μια χρυσή μπάλα υπογεγραμμένη, τιμώντας τους σαν θρύλους της Ευρωλίγκας.

Ο ίδιος ο Γκάλης συγκινημένος στο περιθώριο της εκδήλωσης ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος από τα μεγάφωνα του γηπέδου προς όλους τους παρευρισκόμενους:

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Είχα την ευκαιρία να δω παλιούς φίλους και συμπαίκτες που έχουν περάσει από την καριέρα μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε και με τιμήσατε. Ευχαριστώ τον κ.Πατούλη, τον Δημήτρη Παπανικολάου και όλους όσους είχαν συμμετοχή σε αυτή την όμορφη γιορτή.

Με ρωτάνε αν είναι η καλύτερη στιγμή αυτή του Hall of Fame. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σκαλοπάτι και τιμή για έναν μπασκετμπολίστα. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση και τιμή είναι που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδος παγκοσμίως. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλές γιορτές σε όλους!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ