Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και το μέτρημα συνεχίζεται. Κουράγιο να έχετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαμός στην ΕΟΕ: Προσβολές Βασιλακόπουλου σε Καπράλο

Διεκόπη η συνεδρίαση της ΕΟΕ λόγω αποχώρησης του Προέδρου Σπύρου Καπράλου και άλλων μελών της Ολομέλειας. Έχασε τον έλεγχο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Χαμός στην ΕΟΕ: Προσβολές Βασιλακόπουλου σε Καπράλο | to10.gr

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής διεκόπη λόγω της αποχώρησης του Προέδρου Σπύρου Καπράλου μετά από αήθη επίθεση του που δέχτηκε με προσβλητικό μάλιστα τρόπο από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Σπύρο Καπράλο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία σειρά προσβλητικών εκφράσεων προς τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του.

Mε τη στάση του αυτή οδήγησε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ σε αποχώρηση, ενώ και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εγκατέλειψαν την αίθουσα, επειδή δεν ανέχτηκαν την προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βασιλακόπουλου.

Όλα αυτά έγιναν σε μία στιγμή που τα μέλη της Ολομέλειας συμφωνούσαν σε μία κοινή θέση, κατά του αθλητικού νομοσχεδίου που είναι σε διαβούλευση και θέτει απαγορεύσεις στη θητεία των μελών των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, όμως, που εμφανίστηκε μετά από μήνες στην Ολομέλεια της ΕΟΕ «τορπίλισε» τη συζήτηση και οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΟΕ, προσβάλλοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το θεσμό του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από